Tok en tur til Vestfold sammen med Andreas i går. Vi skulle teste et par steder som jeg ikke hadde vært før, og det ene stedet hadde ikke Andreas heller prøvd før.

Vi startet på ei flytebrygge rett før solen gikk ned, her er det tatt mange spennende arter tidligere. Men i kveld var de ikke hjemme. Ei stusselig sypike på Andreas, og mange slitte tackler på meg var det skuffende resultatet.

Vi pakket derfor sammen og reiste videre til et sted Andreas hadde hørt det skulle være kloskate. Med 4 stenger rigget med makrell og fin sitteplass i ly for vinden, var troa stigende. Det viste seg at vi hadde ikke hellet med oss denne kvelden. Det stusselige resultatet etter 5 timers fiske var en torsk og ei bleike på meg og ingenting på Andreas.

To rimelig trøtte typer kjørte hjem rundt midnatt.

Comments are closed.