I dag trosset jeg kulden, og trangen til å sove og kom meg en tur ut på isen på gode gamle Nøklevann. Planen var primært å fiske opp litt agnfisk,  men jeg hadde også med meitestengene. Det viste seg (som i fjor på denne tiden) at morten var vanskelig å finne, og ikke lot seg lokke inn med foring. Det ble derfor til at jeg agnet meitestengene med (frosne) krepsehaler. Tusla litt rundt og borra og lette etter mort,  men bare micronapping ble registrert. Samme leksa som i fjor altså, micromort som ikke vil sitte, ikke engang på den minste myskaen med bare en maggot.Teorien nå er at morten i Nøkle ikke vil være med på leken i januar.

Det vil være en overdrivelse å påstå at det var varm, men det var varmere enn dagene tidligere i uken, dog hadde det dratt seg opp en ganske sur vind fra vest. 14-16blå lå det på i dag. Erfaringen er at kjeledressen ikke er like god i kulden som flytedressen, men mye mer komfy å rusle rundt i.

Innså relativt kjapt at det var like greit å ikke bruke hele dagen til å true etter småfisk, så jeg rusla hjem når folk begynte å dukke opp i tolvtiden.

Comments are closed.