Trengte å fylle opp beholdningen med agnfisk til kommende prosjekter, så Torbjørn og jeg dura avgårde til spesialvannet i østmarka hvor all fisk er støpt i samme form, uavhengig om det er mort, abbor eller ørret, de veier akkurat 100gr alle sammen.

Ca en time forsinket startet vi fisket, foret opp noen hull med mørkt for (teorien er at skeptisk fisk ikke er like skeptisk til for som går i ett med bunnen).Etter ca en halvtime begynte det å bli liv i de forede hullene. Jeg dro opp en god del mort, mens Torbjørn som ikke hadde foret hadde litt mer arbeid med hver fisk.

Fant et abborhull, hvor det kom opp 5 microabbor på rappen, så var det tilbake til mortefisket.

Etterhvert gikk fiskingen over i en liten konkurranse, Torbjørn fikk foret opp noen hull,  og der ble det skikkelig liv etterhvert. Trodde jeg hadde grei ledelse, så jeg tok det rolig, men TB er en luring med myskaen, så når det var høytidelig innveing endte han på 2,6kg og jeg på litt over 2kg. Fisken stod på ca 2-3 meter, trengte litt tid, og var mest glad i skikkelig små mormyskaer.

Skikkelig trolsk stemmning i Østmarka når vi reiste hjem, vakkert vinterlandskap. Alle vi møtte hadde faktisk rød anorakk, ingen kondomdresser å se.

5 thoughts on “Agnfiske

  1. Dar zemn man ham windows up date kardam ham akharin noskhe directX ro systemam nasb kardam…..in ham montazer shodam ta patch biad system ghat zade hala (kkamkkkkkkkkkkkokkkk)

  2. On the issue of Avasthagen,concerned Govt organisations are AYUSH,CSIR,DIPP and IPO, truth will come out if some one can do RTI on the issue. Also our governance is not sensitive enough to pick up the issues from blogs. My hunch is that AYUSH or quite likely CSIR has taken up the issue with DIPP, since FE report did hint several other cases to be revoked which has not been the part of Prashant post

  3. yay for being done with finals! mine are just starting =_=. india?! how excitingggg![]Lolo Reply:December 14th, 2011 at 1:51 pmyes! India!!! I’m nervous but excited at the same time!!!!!!Good luck with your finals! <3[]

Comments are closed.