Ingeborg (2,5år) hadde lyst å fiske så vi tok på alle de varme klærne vi fant og kjørte opp til ulsrudvann.

Ruslet 10 meter ut på isen, borret ett hull, agnet en mormyska og fikk henne til å riste litt på pilkestikka. Litt under ett minutt senere er hun blitt utålmodig.

Tusler 20 meter til, borrer nytt hull, repeterer som ovenfor. Et ørlite napp, men den sitter ikke.

Rusler 15 meter til, hun begynner å bli litt kald nå. Borrer, fisker ett lite minutt, og vips opp kommer det en liten abbor. Oj! Ingerborg er ganske overrasket og litt skeptisk, så vi setter den ut igjen.

Nå begynner tålmodigheten å bli brukt opp, så vi returnerer til forrige hull, fisker i ett minutt får ett napp som detter av og får opp en ørliten abbor. Frem med kamera og knipse noen bilder av den stolte, men kalde fiskeren. «Pappa det er kaldt», ok, vi dropper myskaen såvidt i det første hullet og så bærer det opp i bilen igjen.

Hele turen inkludert kjøring t/r tar litt under en time.

Comments are closed.