Det ble en litt på sparket tur sammen med Torbjørn på lørdag. Siden vi har blitt skikkelig late, la vi turen til Østensjøvannet, med gjedde som primærmål. Vi startet i nordenden, første stedet vi prøvde var det fryktelig grundt og det var masse vasspest og alger.

Etter en liten time uten noe action, flyttet vi litt lengre sør i vannet, her var det litt dypere, ned mot 2,5meter. Uti med stengene igjen, og noen spede forsøk på å nappe opp litt agnfisk, evt få en abbor på balansen. Tiden gikk, kaffen gikk ned på høykant, men ingenting skjedde nede i vannet. Ikke på ismeitet mort, ikke på mormyska og ikke på balanse eller pimpel. Skikkelig skuffende. Tidligere har det bare vært å pumpe opp agnfisk og gjeddesnipene har ikke vært vonde å be. Ikke et ørlite napp engang.

Vi innså at det var ikke vits å stå der å true hele dagen, så vi pakket like godt sammen, dog en smule slukøret.

Comments are closed.