Hadde fått fiskelyve av sjefen, men klarte ikke å komme opp med en fornuftig plan. La derfor turen til Nøklevann. Kom meg ikke så tidlig avgårde, så jeg hadde ikke ismeitestengene i vannet før klokka var 12. Forsøkte et nytt sted mellom ofa-plassen og kraftlinja. Ingenting skjedde, og morten ville heller ikke bite. Hadde med litt agnfisk, men det viste seg å være i største laget til ørretmeite, men jeg hadde en baktanke om interessant bifangs. Trodde det skulle være mer brådypt på plassen jeg prøvde, men det var ikke mer enn 4-6 meter.

Etter ei stund flytta jeg inn i vika ved ofa-plassen, med tanke på å skaffe litt fersk agnfisk. Foret opp noen hull, men det var ingen respons å få. Ble rimelig desillusjonert etterhvert så jeg flyttet i desperasjon over til Huldrekjerka og satte meg ned for å dunke litt lake (i solskinn!). Som man høster så sår man, seff ble det ikke noe.

Hadde totalt to napp fra micromort på hele turen. Må lære meg å prioritere fiskedagene bedre. Men været var fint, dog var det litt mange skiløpere.

Comments are closed.