Fiskesjuka har vært stigende de siste ukene, så i dag tok Andreas og jeg oss en tur for å meite litt buk. Det skulle vise seg å være en god idé.Valget falt på Nitelva. Agnet var reke og feederne ble fylt med godsaker. Fredrik dukket også opp og slo seg ned sammen med oss. Heldigvis var bunnforholdene greie, kan ikke huske sist jeg fisket med feeder uten å miste en eneste en. Ikke var det mye flytebæsj eller dasspapir heller. De obligatoriske ballehårene var dog tilstede fra tid til annen, men ikke i groteske mengder, ahhh Lillestrøm er ei perle!

Fisken var veldig forsiktig, og man måtte være skikkelig presis med tilslaget for å få fisken til å sitte. Det ble mange bom-tilslag, men jeg fikk opp to. Førstefisken, ble etter en sjekk på internett notert som ny pers, 1835gr. Fisk nummer to ville lure vektene våre, den ble veid på 4 vekter som alle viste forskjellig, og vi ble enige om at 2010gr ikke var å ta for hard i. Nok en forbedring av persen, deilig, ett av årets mål er nådd. Fredrik fikk 3 (eller var det 4?) og Andreas 1 småtass.

Været var helt koko, først var det sol, og så begynte det å snø og sludde og blåse, før det igjen ble sol. Generelt var det en kald tur Frøs mye mer på føttene på denne turen enn alle isfisketurene i vinter.

Takk til Fredrik og Andreas for en tur med kalde føtter og mye bra skitprat 🙂

One thought on “Årets første meitetur

  1. Grattis med to perser på buk!
    Det er deilig når sesongen starter etter en lang vinter 😀

Comments are closed.