Tok en tur etter stam et stykke opp i Nitelva. Hadde på forhånd tenkt å teste ut en noe eksperimentell semi-fixed helikopterrig med et par «Cheese feast» squibs hairrigget. Mye rart man blir lurt til å gjøre av å lese for mange utenlandske fiskeblader.  Vi kom oss litt sent avgårde siden Andreas hadde hatt et lite knuse-nesten-hele-stua-med-veltet-hylle-uhell. Fremme ved elva ble vi møtt av relativt mye vann, etter regnet dagene før. Litt i overkant mye strøm, og vi hadde trøbbel med å få feederne til å ligge i ro, så troa var ikke helt på topp.

Ingen av oss klarte å komme oss inn i flyten, jeg flyttet litt nedover når det begynte å skumre for å fiske under noen overhengende trær. Kort oppsummert skjedde det lite denne kvelden. Den eksperimentelle riggen ble raskt byttet ut med standard glidende, siden den viste seg å være en skikkelig snæggsamler. Leksjon lært: riggen egner seg nok best i stille vann. Ingen fisk på land denne kvelden, vi hadde begge noen små pirkenapp akkurat når det mørknet. Fortsatt kaldt i vannet (4grader9 også.

Comments are closed.