Trengte litt frisk luft, så jeg fikk lurt med TB på en kjapp tur til Nitelva. Vi var fremme litt sent, så vi hadde to timer fisketid. Rigget opp ei stang med feeder og forsøkte med i utkanten av hovedstrømmen.

Det skjedde lite, ikke tegn til fisk som var oppe, så trua var det så som så med.

I det vi begynte å tenke på å dra hjem, stod jeg og tenkte på hva som skjer hvis jeg lar angnet henge der i en evighet. Og der, som lyn fra klar himmel røskes stanga nesten ut av stanghvileren. Ikke tvil om hva dette var. Fisken kjemper ganske hardt, men etter noen små runder på swimmen glir den over håvkanten.

Den er bra ser jeg, så vekt og målbånd blir funnet frem.

1945gr og 53cm, og en ny pers er notert i boka.

Får litt blod på tann så vi fisker litt lengre enn planlagt, men det skjer ikke mer denne kvelden. Fortsatt ganske kjølig.

Comments are closed.