I fjor hadde jeg en drøss med blanketurer etter karuss i Ulsrudvann. Har gjennom vinteren tenkt en del på hvordan jeg skal løse forbannelsen i dette vannet. Rigget meg opp på palla inne ved demningen (hvor jeg tilbrakte en del timer i fjor). Foret et par baller  med grunnfor og litt partikler og rigget opp med en liten waggler. (alt dette etter å ha kroket meg selv gjennom tommelen – avbiteren var god å ha i fiskeveska).

Så satt jeg der da, og kikket på duppen. Av og til gikk den under, og alle gangene tilslaget satt var det mort. Morten i Ulsrud er pen, og av ganske grei størrelse, aberet er bare at det ikke er den jeg er ute etter. Ingen var av slikt kaliber at de havnet på vekta. Gode gamle Nemesis ville ikke møte meg til duell denne kvelden heller.

Myggen begynner å bli merkbar nå. På tide å finne frem myggstiften.

Comments are closed.