I helvete finnes det ikke mygg, men usannsynlige mengder knott. Vi fikk en forsmak på dette på en tur etter suteren. Jeg var i full abstinens etter lite fisking i det siste, og TB var ikke vond å be med på tur. Valget falt på Stensrud, er ikke helt sikker på hva jeg fisket etter, men ei stang ble rigget med en liten PVA-bag med boilies og boltrig mens den andre ble fisket med dupp inne blant vannliljene. Den første swimmen jeg satte meg på var så sykt grusomt overfylt av knott at jeg etter ca en halvtime måtte jeg kaste inn håndkledet og flytte plass.

Det skjedde lite denne kvelden, Torbjørn hadde et drag på methodstanga, jeg hadde ikke antydning til liv.

Knotten var plagsom på den nye swimmen også, men kanskje litt bedre. Likevel fant jeg det fornuftig å trekke karpesekken over hodet fremfor å kontinuerlig ha 50 knott under skyggelueskjermen. Når comforten og duften inne i en karpesekk er bedre enn uten er nok knottplagen høyst reell.

Det ble tid til litt skitprat som alltid er trivelig, dog hadde det passet meg bra å bagget opp med fisk denne kvelden.

Comments are closed.