Andreas og jeg tok en tur til Dyno for å se om det var noen store flirer hjemme

Vi startet med å fiske reke og feeder på utsiden av lensa i håp om at det skulle være noen brukbare flirer. Tiden gikk og det smånappet støtt og stadig, men ingen flirer av riktig dimensjon kom på land.

Jeg ble etterhvert lei, og nappet derfor opp noen lauer og rigget om til duppmeite etter gjørs. Smågjørsen var hjemme, så det ble kjapt 3 gjørs rundt kiloen på land. Andreas ville også ha gjørs, så han tok over stanga, men da hadde gjørsen fått nok.

I horisonten begynte det å bli skikkelig svart, og vi så lyn og torden i det fjerne. Pakket derfor raskt sammen og hjortet til bilen. Jeg rakk akkurat å slippe av Andreas og komme meg hjem før uværet braket løs. Ble stående på verandaen og fascinert se på det drøye lysshowet. Makan til tordenvær og regn skal man noen år tilbake for å minnes.

Deilig å komme seg ut, og verdens fineste fiskeplass leverer jo alltid 🙂 Litt mindre fett er de 27 myggstikkene jeg har på ene ankelen, og de 21 jeg har på andre.

Comments are closed.