Brukte en dag av pappapermen til å teste hvordan det gikk an å fiske med junior på slep. Valget falt på samme brygga som sist. Lite gjørme og flatt underlag taler positivt når man fisker med barnevogn på slep.

Fikk uti feederstanga ganske raskt, og det var raskt noe smånapping. Dog ingenting som ville sitte. Etterhvert fikk jeg junior til å sovne, så da ble det litt høyere konsentrasjon. Raskt fikk jeg kroket en liten buk, som ble geleidet inn på grunna, da jeg hadde klart å glemme håven hjemme. Anslo den til en knapp kilo.

Mer skjedde det ikke denne dagen, bortsett fra noen smånapp. Positivt overrasket overtålmodigheten til junior

Ganske klart vann, brukbar vannstand, litt opp på gresset og lite strøm.

Sjekket om det var kommet inn noe særlig laue i dyno, det hadde det ikke.

 

Comments are closed.