Under gårsdagens fisketur planla Andreas og jeg en tur etter karpene. Som sagt så gjort.

Fremme ved vannet var forholdene fine. 13 grader målte vi, overraskende mye.

Tre stenger ble etterhvert ladet opp med boilies, plastmais og et par PVA-poser med knuste boilies og grunnfor. Kastepresisjonen var ikke all verden, men stengene fikk ligge.

Etter at stengene var i vannet, var Andreas i gang med å lokke til seg noe tre-pigget, det ble for kjedelig å se på. Jeg tok derfor på pola-brillene og gikk en tur rundt vannet. En tur opp i stalkingtreet med litt brød i lomma lokket frem en bra mengde karper. Så en skikkelig fin speil/koi med rødt hode, dog var den ikke så fotogen. Denne var mer fotogen:

Så en drøss med karper på runden, men det hadde ikke skjedd noe på stengene.

Brutus dukket opp, og det ble tid til litt skitprat og generelt fiskesnatt.

Etterhvert fikk jeg en idé om at den første stanga ikke lå riktig, så en ny PVA-pose ble mekket og kastet inn i vika ved stalkertreet – Mistral LiveR, tror ikke det er mange som har fisket med den i Norge.

Det skjedde ikke stort på ei god stund, før det brått vippet et par forsiktige ganger på hangeren på den nyutkastede stanga. Hva f***? Et forsiktig tilslag ble gjort, og det svarte (litt) i andre enden. Etter en heller udramatisk fight kunne Andreas håve årets første karpe. Takk!

2320gr

Jaja, deilig å være i gang!

Comments are closed.