Fikk til en kveldstur i dag også. KJS hadde akkurat kommet i det jeg ruslet over myra. Rigget opp tre stenger med laue. Etter det vanlige surret var jeg klar.

Noe overflateaction, men ikke all verden, mest småfisk. Forholdene var fine, dog kunne vannstanden vært litt høyere. Vinden hadde løyet helt, og det hadde klarnet opp. Dog ble det kald.

Vi fikk tiden til å gå med skitprat, eller fiskeprat som det heter. Før det med ett piper i varsleren min, på stanga som lå rett ut og var kastet lengst. Frikobler, lar fisken ta litt sene og klinker til. Det svarer fint i andre enden. Under fighten er jeg overbevist om at dette er gjedde, siden den umiddelbart begynner å skjene sideveis. Fisken drar bra, og klarer å rote seg borti et par av stengene til Karl Johan. I det fisken nærmer seg land, meldes det om fin gjørs fra håveren.

Fisken kommer opp på matta, og jeg er happy med at det finnes gjørs andre steder enn i Dyno. ElectroSamson stopper på 2000 blank med pose, altså 1980gr gjørs. Ikke blant de største, men ny pers, og det er deilig. Fisken hadde slukt skikkelig, alle treblene hadde passert svelget, så her ble det slakting.

Mens jeg driver og veier fisken, piper det avgårde som besatt på den midterste stanga. Denne gangen kan man dessverre ikke melde om noe med finner. En sildemåse har kroket seg selv klokkerent i nebbet. Den lager et salig leven på vei inn, og drar med seg tre av snørene til KJS. Takk for avkrokingen, og sorry for kaoset. I dette kaoset glemmer jeg helt å ta bilde av fisken. Jaja.

Litt senere drar det avgårde på sammen  stanga som sist, en selvkroket gjørs på rundt kiloen. Denne får svømme videre.

KJS hadde noen smånapp, men ikke noe som ble med inn.

Vi runder av litt før midnatt, kaldt som fy.

Comments are closed.