Hadde svigers på besøk, så jeg fikk barnefri. Dura derfor nedover til Holmestrand for å bryggemeite litt.Fremme i Holmestrand oppdaget jeg at de hadde begynt å låse porten til bølgebryteren. Nedtur. Ble derfor sittende på moloen på utsiden og miste tackler. Brukte antagelig mer tid på å binde nye tackler enn på å fiske aktivt. Ikke ett eneste napp (bortsett fra bergnebb langs land).

Mørke skyer tårnet seg opp, og med ett åpnet himmelens sluser seg. De slapp ut alt vannet på en gang. Kunne ikke gjøre annet enn å rømme inn i bilen. Rakk å bli god og våt bare på turen inn moloen.

Satt og spiste og kokkelurte i bilen og ventet på at det skulle gi seg. Innså at plassen sugde, så etter tips (takk!) flyttet til til FK-kaia. Vel fremme så jeg at kaia var full av makrellfiskende pensjonister. Rigget meg til innerst og forsøkte litt etter flatfisk. De ville ikke. Mistet litt tackler igjen, så jeg gikk over til å fiske rett ned med ministanga.

En svartkutling klarte å tre gattet nedpå en 6’er og en til tok agnet. Noen bergnebb spiste opp agnet og jeg ble lei.Flyttet til kaia utenfor hotellet, mistet et tackel her også (må huske å kjøpe mer bly), ingen napp, ble lei og kjørte hjem til bursdagsfeiring for ettåringen.

 

 

Comments are closed.