Det er ikke så ofte man forbedrer persen sin på en art med 3500% prosent. Det gjorde jeg på karuss. En slik forbedring tilsier jo at gamlepersen var katastrofalt dårlig,  nært sagt så dårlig at den ikke eksisterte en gang.

KJS og jeg hadde snakket om en tur oppover etter karussen, og i går var det dags. Kom oss litt sent avgårde, men litt fiske er bedre enn null fiske.

Fremme ved vannet var godswimmen opptatt, så vi måtte finne oss en plass lengre bort. Ble sittende og fiske her i litt over en time, uten noe særlig action på duppen. Masse karuss som drev og tøyset og fjaset inne ved land, men ute ved liljene var det stille.

Godswimmen ble ledig og vi flyttet etterhvert bort dit. Her var det brått litt mer action. Hadde raskt et par tilslag som ikke satt. Fisket nesten helt inne på grunna, så KJS kunne lyse på karussene. Det så ikke ut til at de tok nevneverdig affære av det.

Med ett går duppen under, og tilslaget sitter. Etter en noe uspennende fight havner det en liten tass i håven.

Karuss
Ny pers på karuss, 520gr
karuss
Karuss - forbedring på 3500%

Det skjedde lite annet denne kvelden. KJS hadde et par napp som ikke ville sitte, det samme hadde jeg. Etter sigende skal dette være relativt dårlig på denne plassen. Jaja, det var i det minste fint vær, vindstille, ganske lite mygg og ny pers på meg.

Comments are closed.