Hadde et par dager fri «between jobs», hva er da mer naturlig enn å sette av litt tid til fiske?
Valgte meg et vann langt ute i Enebakk, hadde aldri vært der før så jeg måtte ta det litt på gefülen. Startet hjemmefra i strålende sol, og ble litt overrasket når tåka lå tett ute i Enebakk. Fant et sted å parkere og lokaliserte vannet i tåka. Tok ut en generell kompasskurs mot øyene jeg hadde sett meg ut. Etter en liten spasertur dukket øya opp. Så en del gamle hull rundt om på isen, så jeg føltr jeg var i rett område.

Borret opp en del hull og jobbet meg rundt med balansepilken. Lite skjedde, bortsett fra at tåka begynte å løse seg opp og sola brøyt gjennom. Så jeg ble sitte de i meitestolen og slappe av. Inne langs land ved øya fant jeg en stim med microabbor. Ble sittende og røske opp ei bøtte i solsteiken.

Nå hadde jeg i hvert fall agnfisk, så jeg flyttet til andre siden av øya. Her var det tydeligvis ei dyprenne. Satte ut et par meitestenger, mens jeg satte meg til med balansen. Lite skjedde, så jeg ble etterhvert rastløs. Flyttet derfor inn i ei vik hvor det vokste mye siv. Her burde det jo være duket for litt sniper? Men dengang ei, ingenting skjedde. Hadde noen vibrasjoner på myskaen, sikkert micromort.

Ble lei og kjørte meg en tur for å kikke på forholdene en annen plass, men det får bli en annen historie.

Comments are closed.