Ett av målene (drømmene?) for året er å fikse litt på gjørspersen. Fikk jo dytta den opp noen hekto i fjor, men det gjenstår fortsatt litt før den kan betraktes som respektabel. Jeg teamet derfor opp med KJS.

Vi besluttet å prøve et sted jeg ikke har vært på før, men hvor det har blitt tatt en del respektabel gjørs gjennom årenes løp. Etter litt kjøring og trasking i ulendt terreng kom vi frem til en fin liten swim. Det var første turen for den brukte podden jeg kjøpte i vinter, men jaggu meg manglet den ikke noen skruer, så det ble improvisasjon med bank-sticks isteden.

Etterhvert hadde vi fått tacklet opp, agnet, kastet ut og var klar for litt action.

KJS hadde med seg ei lita meitestang som han nappet opp agnfisk med. Det gikk noen fine sørv her også, og han fikk opp en fin en på 710gr. Må lære meg å ta med meg ei slik ventestang jeg også, kan bli litt kjedelig å bare glane på stangtuppen.

Timene gikk, men det var ikke noe særlig action. Ett og annet småpipet, og et lett pirk i tuppen var det i ny og ne, men ingen fisk på tilslagene.

Har ikke helt omstilt meg til meitefiske enda, så jeg kan ikke å kle meg skikkelig. Ble derfor rimelig kaldt utover kvelden. Heldigvis var det vindstille og ellers fine forhold.

Slik er fisket, det er ikke alltid det funker, men det var trivelig å fiske med KJS igjen, tror ikke vi har fisket sammen siden romjula. jaja.

Huskeliste til neste tur:

– Ta med ventemeitestang
– Fiks skruer på podden
– Finne nye varslere
– Kjøpe mer små trebler

Comments are closed.