Da har det som jeg ikke kunne tro virkelig skjedd. Jeg har blanket i Skinnerflo. Karl Johan spurte om jeg var sugen på en tur, og det var man jo. Andreas slengte seg også med. Etter en noe kronglete hente-levere-hente-levere omvei hadde KJS lettet fiskeboden sin med mange kilo fiskeutstyr.

Ved vannet var vannstanden steget betraktelig fra helga før, så vi måtte sitte langt inne på land.

Jeg måtte leke gartner for å luke meg en plass, men fikk etterhvert rigget opp stengene og plassert stolen.

Det var raskt småfisk på foret, men ikke noe napping. Først etter en time smånappet det på stangen min. Andreas hadde lempet fisk ei stund allerede. Forsøkte meg med diverse tilslag, men det virket som fisken var veldig nervøs og slapp så raskt de kjente motstand. Hvor har det blitt av sørven som tar agnet med full kraft?  Ut over kvelden ble det kaldt, bra jeg hadde noe i termosen å varme meg på.

Ut på natta erkjente vi at kilosen ikke skulle opp i dag heller. Noe desillusjonert.

Comments are closed.