Hadde klart å opparbeide en god dose rastløshet, så gjennom 5 timer med overtaling fikk jeg med Andreas på en tur til ei brygge i nærheten av Drøbak. Gule sider sa det skulle ta 32 minutter å kjøre, men etter en og en halv time hadde vi fortsatt ikke kommet oss ut av bilen. Makan til vinglete veisystem de har i den kommunen, skulle trodd veisjefen er litt tung på flaska. Noen ville kanskje kalt det sightseeing.

Endelig var vi fremme på en plass det gikk an å sette fra seg bilen og vi tuslet ned på ei brygge. Vi ble møtt av rimelig bra vind rett fra Køben, ikke ideelt, men det gikk an å fiske.

Vi lempet ut reker og gulp og fisket aktivt. Hadde noen smånapp, men ikke noe som ville sitte. Andreas hadde heller ikke særlig action. VI fikk etterhvert nappet opp hver vår microtorsk. Plassen så fin ut, og det luktet flatfisk, men ikke denne dagen.

Vi filosoferte litt over hvorfor det var så dårlige forhold, og diskuterte hvorfor ingen av oss har kroket oss selv skikkelig i kropp/hånd. Svaret på det siste fikk vi ganske raskt i det et voksent par kom drassende med noen teleskopstenger – rutine (knock on wood).

Jeg fikk nappet opp ei sypike (som Andreas mener var en torsk) og en bergnebb. Thats it, men plassen skal besøkes under andre forhold.

Comments are closed.