Da er vi endelig innstallert på hyttene etter en lang dag.

Vi startet tidlig for å være fremme i Porsgrunn kl 9. Der ble vi møtt av en alltid like morrafrisk Roger som vi skulle låne båt av.

Vi hadde litt krøll med båthenger og bilens clutc, samt at batteriet trengte litt starthjelp, men et par timer på overtid bar der til sjøs.

Andreas har ikledd seg festivalantrekket sitt, gummistøvler og sebraboxer
Motoren trenger litt starthjelp etter vinteren

Jeg kjørte båten til Langesund mens Andreas kjørte bilen. Så snart jeg begynte å nærme meg merket jeg vinden, som tok godt tak. Vi rigget opp utstyret og satte til havs. Var ikke langt utenfor havna før vi innså at dette ble en dag innaskjærs. I Dypingen måtte vi snu på grunn av vind og bølger rett i mot. Det ble til at vi fisket i viker og sund hvor vinden ikke fikk så godt tak. Fangsten var ikke til å skryte av, men vi kunne notere 5 arter i løpet av dagen: torsk, sandflyndre, knurr, sypile og sei. Hadde sikkert gitt 100 poeng tilsammen…

 

Comments are closed.