Tok en tur etter abbor sammen med kjs
Kom meg sent avgårde, pga siste liten saker på jobb ble det litt stress med å komme srg avgårde. Når det begynte å hølje så snart jeg satte meg i bilen, var jeg nær ved å kaste in håndkledet. Dog duret jeg avgårde. Ved ankomst hadde kjs allerede vært på plass ei stund, og regnet ga seg på vei oppover. Han meldte mye microabbor, på size med jiggen. Vi fisket av et langstrekke, uten mye action.

Bestemte oss for å flytte plass, og etter litt kjøring på smale fylkes- og skogsveier kom vi frem til et sted som så lovende ut.

Kjs nappet først opp en fin steikeabbor, før han lurte ei snipe. Vi flytta litt nedover, i ei fin bakevje fikk kjs nok en abbor, denne ble veid til 480gr. Jeg mistet jigger i stygg bunn. Til slutt forbarmet ei snipe seg over meg, ikke bare en, men to ganger, tror den faktisk er min første ferskvannsfisk oå jigg.

Vi flyttet litt oppover, men heller ikke her var det særlig action. Det mørknet, så vi sulte opp og drog heim

Comments are closed.