Karl Johan lokket med litt feederfiske oppe i Minnesund. Jeg klarte å komme meg avgårde forholdsvis tidlig og plukket opp KJS på veien.

Vi startet med å fore ganske godt på et par plasser, før vi rigget opp diverse stenger. Jeg gikk et par sveip med harrstanga, fikk relativt kjapt en liten søt harr (min andre noensinne?), som etter en kort tur i håven fikk svømme videre.

KJS fisket på noe som vi ikke helt klarte å identifisere inne på grunna og vi stod og pratet litt. Jeg lurte på hva de små fiskene som vaket nært land kunne være. Erindrer at KJS sa noe a la «det kan jo være krøkle», mer skulle det ikke til for å vekke artsjegeren i meg. Jeg gikk over i artsjakttrance, og rigget om til minikrok nesten uten å merke det selv. Fisket på dem i en liten time, hadde et par drag i marken, men de ville ikke sitte.

I skumringen gikk vi over til å fiske feeder etter buken. Vi hadde en periode fin action, jeg landet to buk på 1705 og 1770gr, KJS fikk 5 mellom 1600-1800gr. Men så var bettperioden over, vi satt og trykket en liten time til, men det skjedde ikke noe mer.

Grei temperatur, høy vannstand, mye mygg og sandfluer, noe regn i lufta

For å parafrasere KJ; jaja

Comments are closed.