Som seg hør og bør har jeg etablert min egen tradisjon i november. Kort fortalt går det ut på å ta en tur til Dødehavet som også går under navnet Lutvann. Dette er tredje året på rad at jeg står på den samme steinen og håper på at røyene skal ha kommet inn på varpet, men aller helst at det skal slumpe innom en bifangst av typen Canadarøye. Vet at det er tatt 3-4 CR fra denne plassen, men jeg har hverken sett snurten til vanlig røye eller CR.

Lutvann er for de som ikke kjenner vannet ikke den enkleste plassen å få fisk rent generelt, og CR er jo egentlig out of my league. Kjentfolk sier det går 70-80 timer fiske per CR, så om jeg holder frem tradisjonen med en tur i året lander jeg kanskje en fisk om 10-12år.

Bare for å håne meg skikkelig hang det seg i løpet av dagen på en liten abbor, ikke engang egnet til å holde vedlike trua.

Det var kaldt, surt og vått, godt det er et år til neste gang.

Comments are closed.