Tok en tur til Drøbak sammen med Andreas, flatfisk var planen. Helst av type var, men forventningene var kanskje ikke helt i taket Som vanlig i området føler man seg ikke velkommen, kronglete veier, parkering forbudt og generell elendighet. Vi fant likevel frem til en plass hvor det gikk an å parkere og fiske.
Vi ruslet sørover til vi kom til ei lita vik med sandbunn. Rigga opp med lange fortommer, tynne strimler av makrell og toppet kalaset med gulp børstemark. På første kastet fikk jeg en torsk, på andre kastet fikk jeg en torsk, litt senere kom det opp ei skrubbe på en drøy halvkilo, etterfulgt av ei til i samme size.

Jeg forsøkte å dele min enorme kunnskap om kunstagn, og fikk overbevist Andreas om at Coctail var tingen. Gulp fikk han og så ble det en torsk og ei skrubbe på ham.

Det ble ikke mer på denne plassen, vinden var tatt seg opp, sur 6-8m/s, med litt mer i kastene.

Vi kjørte videre til rundt i området på jakt etter et sted med mer le, men det fant vi ikke så det ble bare kartlegging på resten av turen
Jaja, greit å få sjekket noen nye kystmeiteplasser, selv om fangsten ikke var allverden

Ingen slettvar

Comments are closed.