Hadde dagen til fri disp, så etter å ha kjørt resten av familien på flyplassen satte jeg nesa mot to plasser jeg hadde sett meg ut i Soon-sona. Første stopp var ei sandstrand. Aldri vært der før, så det lå et lite kartleggingsprosjekt i planen.
Yr hadde meldt 0.1mm nedbør, men forærte meg 12-15mm. Alltid en god start på fisketuren at alt blir totalt gjennomvått. Forsøkte likevel litt til når regnet ga seg. Men når noen dykkere hadde pløyd bukta på kryss og tvers, og det eneste de kom opp med var micro-skrubber innså jeg at dette ikke var plassen å bruke tiden.

Dura derfor videre til ei brygge i nærheten, ikke vært der før heller. Var en del SØ-fiskere på stranda og en familie ute på brygga. Fikk etterhvert plass på brygga og vippa opp ei skrubbe og en torsk.
Skjedde lite, begynte å bli litt drittlei utover dagen, så jeg rigga opp dupp og fiske småsei Rolling Eyes

jaja ikke helt det store, og ingen slettvar….

Comments are closed.