Andreas og Karl Johan skulle fiske var i Vestfold, og jeg fikk lov å slå meg med. De andre hadde startet tidlig, mens jeg måtte lempe av resten av familien i Stokke før fisket kunne begynne.

På plass ble jeg møtt av det stikk motsatte av hva Yr hadde påstått, fralandsvinden var blitt til pålandsvind og styrken hadde de også bommet på.

Men fiskes skulle det uansett. Bettet var ikke som vi hadde håpet på, jeg kunne notere 5-6 napp i løpet av en hel dags fiske. To av dem resulterte i fisk på land, først ei skrubbe på 200gr og så ei feilkroka rødspette. Vi avslutta med litt gyltefiske på bergene, men fisken var ikke av noe særlig størrelse så det ble langt fra spennende.

3 thoughts on “Vestfold 15.6

  1. Hvor er Hollie dog god sidder så fint i indkøbsvognen. Ja det er hårdt at blive mor, men husk nu at få sovet en lille smugle midt på dagen når også sover, det hjælper meget. Håber at i får en god dag.

  2. Hey excellent blog! Does running a blog such as this require a lot of work? I’ve very little understanding of coding however I was hoping to start my own blog soon. Anyhow, should you have any ideas or techniques for new blog owners please share. I understand this is off subject but I simply needed to ask. Thanks!

  3. Lindsay – Congratulations! I love it when God gives us a personal little boost. He’s so intimate and personal, isn’t He?Thanks for your post, Beth – really enjoy getting to know you through others’ words. You really can tell a lot about people by the quotes they relate to

Comments are closed.