Jeg vingla mye frem og tilbake denne helga. Det var snakk om et lake-pass, men jeg innså at det ble for langt å kjøre for et «etterkidsas leggetid-pass», jeg valgte å stikke en tur for å se om rødhaien var hjemme. KJ la også om sine planer, så vi hooka opp.

Først ut måtte det kikkes etter skrubber langs land, KJ var på plass først og så en del, jeg tok et raskt sveip og landet årets første fisk, den nevnte skrubba (KJ hadde fått flere allerede).

Så gikk det over i bunnmeite, vi rigget opp en drøss med stenger, i det vi var nesten ferdige med å rigge begynte det å bøtte ned. Det gjorde det nesten resten av kvelden. Lite action på stengene. Vi hadde begge noen smårøsk sent, men konkluderte med at det var en stim av undermåls hvitting.

Stakk hjem rundt midnatt. Det var alt

Comments are closed.