Flere snakket om å legge en tur til Moss og Jeløya for å kikke etter diverse, så jeg slengte meg med. Vi brukte de første timene til å kjøre rundt og sjekke en del plasser. Flere plasser hadde potensial til flatfisk, men forholdene var helt håpløse, så det ble mest kjøring. Jeg ble litt lei av dårlige forhold og ville fiske. KJ og Andreas dura videre på sin evige søken etter kilosskrubbe, mens jeg stakk bort til OHH & co.

Ole Håkon og Thomas hadde satt seg ned på kaia, så jeg valgte å joine dem. Rigget opp et par stenger til bunnmeite, og satte meg ned og pratet skit med de to andre. Det var ikke all verden å rapportere om på fiskefronten. Årets første sandy fikk seg en tur på land, og så ble det vel en hvitting. Dog var det fine forhold og en behagelig plass å fiske på. Tror det bare er å kjøre på mer der, så kommer det opp noe spennende før eller siden.

Comments are closed.