KJ skulle ut på tokt, vi vinglet litt mellom lake og rødhai, og endte på sistnevnte.

Turen holdt på å gå i vasken for min del, da bildøra hadde frosset, så jeg ikke fikk lukket den. Litt låsespray og godsnakking fikk den etterhvert på bedre planer.

Fremme på plassen var KJ allerede ferdig med sin obligatoriske skrubbe-runde, så vi rigget bunnmeitestengene. KJ hadde en del smånapping på venstreflanken, mens det var roligere hos meg. Resultatmessig hadde nok KJ hakket mer dagen enn undertegnede. Opp kom det en torsk som til å være fra indre oslofjord var veldig fin i utseende, rundt 3 kg tipper jeg. Propp full av ett eller annet (c&r) var den i hvert fall. Ble en torsk til på KJ og noen hvittinger.

Berget meg helt på slutten fra blanketur med en superflott hvitting på et par hundre gram.

Nevnte jeg at det var kaldt? Minus 12-13 og når vinden dreide ble det rett så trivelig å ta på kaldt metall… vi ga oss relativt tidlig (2300).

Comments are closed.