Junior har mast om fisking, så når det åpnet seg noen timer tok vi med noen stenger og stakk inn i bunnefjorden. Kjørte innom et par steder for å sjekke forholdene før jeg ende med å gå ut fra noen brygger.Ute på isen møtte jeg Andreas (viste ikke at han var der, men ble heller ikke overrasket). Pratet litt med dem før vi borret oss noen hull litt lengre borte.

Lite action i våre hull, fikk trua opp 4 hvitting ila en drøy time. Viktig å fore junior jevnt med sjokolade så han holdt ut. Borte hos Andreas og kompisen var det jevnt action, så vi sneik oss bort og lånte et hull. Vippa opp en grei bråte hvitting før jeg innså at junior var på hell, så vi ga oss mens leken var god.

Dro opp sistestanga og der var det som å dra opp en tung pose, trodde jeg hadde fått noe gammel sene, men opp kom det ei pen hyse i perfekt kondis og en liten hvitting på andrekroken. Ble litt overrasket der.

Så var der hjem og filetere småhvitting, det er jo tross alt derfor jeg har denne hobbyen. Hysa alene ga mer filet enn de 12-14 hvittingene tilsammen. Men men, ungene liker jo hvitting så da får det bare stå sin prøve.

Isen var drøye 10cm, helt grei men ikke stålis.

Comments are closed.