Tok en tur til Øyeren sammen med Andreas og KJ for å sjekke om at var noe trøkk i gjørsen. Det var det. Det tok ikke lange stunden fra vi rigget opp til den første gjørsen var på land. KJ holdt det gående stort sett hele kvelden. Tror han endte på 6 gjørs. For Andreas og min del gikk det litt saktere. Vi endte med 2 fisk hver i løpet av kvelden. Klarte endelig å presse persen over 2 kilo men en sinna sak på 2100blank, artig, men fortsatt litt igjen før jeg når målet på 3,5.

Ny pers på gjørs, 2100gr

Andreas og jeg fikk forøvrig den samme gjedda hver vår gang med en halvtimes mellomrom. Dumme dyr. 4,3kg.

Utpå kvelden begynte det å styrtregne og tordne og lyne. Var rimelig fornøyd med at KJ hadde tatt med brollyen.

En fin tur, eneste aberet var kadaveret som lå inne i skogen og stinka noe grønnjævlig.

Comments are closed.