Siden været var topp tok vi turen til hytta. Mellom bading og annen ferieaktivitet klemte vi inn litt fisking. De gamle plassene leverte ikke. Ble noen sandflyndrer, småtorsk og knurr. Ungene kunne oppdatere artslista med først og sistnevnte. Slo oss litt på makrelldorging, sigurd (4) er dreven på makrell, så han dro opp ei bøtte (med litt hjelp), mens ingeborg (7) slet litt med landingen.

Sigurd og Ingeborg koser seg i den gamle jolla

Siden ingeborg ikke hadde fått makrell på artslista ville hun ut igjen dagen etter. Slet igjen med landingen, men når det først klaffet fikk hun 4 makreller pæ en gang. Veldig stolt, og fulgte nøye med på at jeg noterte det på lista hennes. Fikk opp en grei stamp tilsammen, greit å bunkre litt agn.

En av mange makreller som kom opp i løpet av ferien

Lørdag ble jeg med en kompis på å kjøre båten hans rundt til malmefjorden fra molde. Skulle egentlig teste noen plasser etter skate, men hadde litt trøbbel med kjølingen på motoren så vi brukte opp for mye tid. Tenkte derfor å fiske av noen topper i leia utover, men slet plutselig med å skaffe agn. Ble noe småjigging på veien uten så mye som et napp.

Jaja, sommerferiefiske pleier ikke å være det helt store…

Comments are closed.