Denne søndagen var det gjeddemeite som stod på planen. Vekkeklokka stod på 0604, utstyret var pakket og etter en drøy times kjøring var jeg på plass på parkeringen. 

Der hadde allerede KJS og Andeas troppet opp, jeg var den eneste med 2wd og begynte allerede å grue meg til returen opp bakkene.

Været var noe sub-optimalt. En del snø i lufta og en kald trekk (trekk er farlig det, særlig for gamlinger som meg). Ut på isen bar det, og en svett trasketur over isen senere begynner vi å borre og lodde opp plasser.

Vi får ut 4 stenger hver, jeg tester denne gangen «indisk makrell» som agn, mon tro om den kommer med Vindaloo-smak? Det skjer ikke all verden. Vi sitter i base-camp og visper med balanse. Andreas har noen støt og får opp en liten tass. Jeg kjenner ingenting (den trofaste leser vet nok allerede at jeg aldri får fisk på balanse). Litt før lønsj rønner det noen ganger på den ene stanga til Andreas. Det kommer opp ei på knappe 4, og så piper det igjen på samme stangen. Denne ligger rett over 4kg. Så blir det igjen stille.

Litt lengre utpå dagen har jeg et fint run på den innerste stangen, men fisken er borte når jeg gjør tilslaget. Digre bitemerker i Vindalooen. Det piper igjen på samme stanga litt senere, ikke noe action i enden denne gangen heller.

Andreas klarer å lokke opp et par småfisk til på vispen, KJ får også en, mens jeg blanker så det synger.

Det blir en lang og slitsom tur over isen frem til bilen. Heldigvis klarer kjerra å komme seg opp bakken uten større drama. Godt å få luftet skrotten litt, men det var godt å kaldt.

Takk for turen.

Comments are closed.