Det var duket for imax owners club meetup på Glommaisen. Fra Laken møtte Stein, Kj og undertegnede. I tillegg til oss var det 3 (4?) andre clubmembers tilstede for å hedre flytedressen. Blant de utstillte modellene hadde vi KJs vintage grey, flere av the classic red og en av den nye hvite.

Siden så mange var samlet for å hylle flytedressen, kunne vi like godt fiske litt også.

KJ fant selve gytehullet til glommas smekre bestand av hork. Jeg ble desperat og fikk frittet ut av ham det hemmelige knepet, og var snart selv i gang med å lokke opp den lekre lille fisken. Vi fikk ca 20stk tilsammen. Stein fikk også.

Stein og jeg fikk hver vår sik, tilsammen en hekto anslår jeg. Vi fikk alle et par abbor hver.

Ett run på 11 meitestenger, ingen fisk opp.

Vel, alle var fornøyd med en egen dag for å hedre flytedressen, så det gjorde ikke noe at fisket sugde balle.

Comments are closed.