Slengte meg med Rage og Mortvedt på en tur etter abboren. Vi testa første timen en plass på vannet som ingen av oss hadde testet før, men det var ikke noe action, så etter litt rådslagning flyttet vi til en mer kjent plass.

Her var det også ganske rolig, før det ut av intet startet et salig kjør på mine stenger. Førstemann ut var en abbor på 1080gram, som flyttet abborpersen min enda noen skarve gram oppover.

Neste fisk ut var ei snipe, styggeste snipa vi hadde sett. Syltynn, og med et hull under kjeven så tunga hang ut, og digre bitemerker på ryggen. Vi da den et kakk i skallen.

Så kom det nok ei snipe, etterfulgt av en abbor på rundt sju hekto, før jeg oppdaget at den ene stanga ikke hadde varslet om napp. Halve spolen var tømt og i andre enden satt det ei snipe på drøye to kilo.

Lite eller ingen action på balansen, Mortvedt fikk trua opp to micro. Rage fikk ei snipe og jeg fikk ikker mer.

Fortalte jeg at det blåste? Jepp, hunder og katter og et generelt slit.

I skumringa gjorde jeg et forsøk på å finne krøkla, men etter å ha testet en del plasser uten hell dreit jeg i hele greia, drittfisk!

Isen begynte å bli rimelig skral, så jeg antar at dette ble siste tur på isen for i år.

Comments are closed.