Hadde en svipptur innom hjembyen, og la derfor en kveld nede på moloen på båthavna. Starta med å fore opp en del hull på utsiden av moloen med oppkuttet reke. Fisket meg så systematisk gjennom disse. Det skjedde lite før det med ett napper i ett av hullene. Pulsen steg brått når jeg ser en rød buk der nede i mørket. Skuffelsen var dog større når det viser seg å være en stusselig sypike.

Får nok av klyving i steinrøysa alene i mørket, så jeg flytte til bryggene på innsiden av molen. Samme medisin her også, forer opp noen hull og fisker meg gjennom dem. I ett av hullene napper jeg opp ei standard ulke, men vent var det ikke noe mer som rørte på seg der inne i hullet? Mer reke-kapp blir slengt nedi, og jaggu er det ikke ei lita padde som driver å snoker der nede.

Sliter litt med å få senket agnet ned til den, får den til å ta, men mister den, nytt tackle og vips så strammer jeg opp en liten paddetorsk.

Siden jeg ikke noterte vekt på forrige padde jeg fikk, overtar denne lille tassen plassen som pers. Skarve 185gram viste vekta.

Comments are closed.