KJ og jeg snakket om å ta en tur med vinduet igjen. Gitt den kjipe vinden bestemte vi oss for å kjøre et ekstra stykke og teste noen strekk som så veldig lovende ut på flyfotoet.

Den første stranda vi kom til var veldig langgrunn og bestod for det meste av mudder, så her gadd vi ikke engang å dra på oss vadere. Kjørte derfor til neste strand, her var det også preget av en del mudder og dårlig sikt. Vinden kom seff ikke fra den meldte retningen, så det ble en del mer skvalping og opprørt hav enn vi hadde håpt på. Veldig mye partikler i vannet gjorde det vanskelig å se på særlig dypere enn hoftehøyt. Så noen av de typiske artene, jeg fant ei micro tunge, men ellers lite å skrive om.

Vi durte derfor videre til nok ei strand. Her stod vinden rett inn bukta, men vi måtte ut og teste likevel. Bunnen var helt ypperlig for piggvar, så her fikk vi litt mer trua. Dog var vinden stygg, så det var vanskelig å vade uten å miste balansen. Vi fikk søkt av deler av stranda, men fant ikke noe spennende. Dog var vi begge enige om at dette strekket hadde stort potensial, bare det ble litt varmere i vannet og litt mindre vind. Sikkerhetsrådgiveren konkluderte med at øvelsen ble for risikabel, så vi måtte bryte.

Jaja, fikk i hvert fall testet ut noen nye strekk, konkludert med at ikke alt er like fint som på flyfoto og funnet en plass som definitivt skal besøkes igjen ved en senere anledning.

Comments are closed.