Florø-svensken var klar for nok en kveld i vadebuksenes tegn. Vi troppa opp på ei strand for å ha samling i oslofjorden børstemarkgravarlaug. Marken var sær, og vi endte med å knekke 2 spader før bøtta var fylt opp. Siden vi var så mange, valgte vi å dele oss litt opp. Rage og Banjospilleren tok noen strekker lengre inn. Lars, Stein, KJ og jeg tok noen andre strekker.

Den første stranda var bare grumsete og vi så ingenting spennende.

Neste strand var trang og liten, jeg gikk litt alene i ei lita sidevik, fisket på noen sære skrubber som ikke ville ha, og de andre fikk heller ikke opp noe å skrive hjem om.

På kveldens siste strekk delte vi oss i to grupper, Stein og jeg gikk nordover, mens Lars og Kj gikk sørover. Relativt kjapt spotter jeg ei bra tunge, trer på en diger børsis og fisken tar ganske kjapt, for en gangs skyld «rønner» den, og kroken får ikke skikkelig feste i tilslaget. Fisken rister seg av, og siger utover på dypere vann. Vi går resten av strekket, og returen med. Begynner å gå i samme retning som Lars og KJ, men innser at forholdene er suboptimale, så vi rusler på land halvveis og gir oss for kvelden.

 

Comments are closed.