Jeg trengte litt lufting og tok derfor en tur til Blandevann. Fremme ved vannet hadde AK allerede fått ut stengene sine. Etter litt prating rigget jeg opp jeg også. Første post på programmet var å få opp litt agnfisk. Det viste seg å være lett, så to stenger etter gjørs ble kastet avgårde. Den siste stanga rigget jeg med boltrig, og fikk AK til å vade ut.

Etter dette satte vi oss til å prate skit, da det med ett rønner ut av intet på den ene stanga til AK. Jeg gjør meg klar med håven, men brått stiger fisken av kroken, surt, så det kommer et par gloser fra AK.

Vi setter oss og venter igjen, og like mye ut av intet som sist rønner det på ene stanga mi. Bra fleks, men like kjapt som tidligere stiger fisken av kroken. Forbasket surt, slikt skal jo ikke skje.

Vi truer på i noen timer til, jeg sitter litt lengre enn AK, men det skjer ikke noe mer denne kvelden.

Comments are closed.