Ny tur til Blandevann. Denne gangen fisker jeg alene. Fisker to stenger med bolt og en med agnfisk. En fin kveld, godt og varmt.

Det skjer ikke stort i løpet av kvelden, jeg sliter litt mer enn sist med å få agnfisk, men får truet opp nok til å få ut agnfiskstanga.

Som forrige gang rønner det ut av intet på ene stanga med bolt. Jeg kaver litt med å få med meg håven, og fisken gjør mye ut av seg. Jeg håper lenge på karpe, men det er en illsint suter som glir inn i håven. 1,3kg men likevel full av trøkk.

Utpå natta får jeg en skikkelig screamer fra agnfiskstanga. Hva i huleste tenker jeg mens det dras 15 meter av snella. Tilslaget sitter og der ute i mørket hører jeg plask og dask, men med ett får det opp for meg hva som har skjedd, familien gakkgakk har vært på tur og en av juniorene i familien har klart å få nebbet i sena. Tauer den inn på land og får løsnet nebbet, mens en rimelig sinna andemor er på vei til å angripe meg. Ender altså!

Mer skjer det ikke denne natten, men det er alltid en opplevelse å sitte ute til det igjen begynner å lysne.

Comments are closed.