Det har nesten blitt en slags tradisjon at det blir en tur eller to til Hadelandsåsen i romjula, dette året intet unntak.

Møtte KJ ved parkeringen litt over ni og vi labbet ned til vannet, borret noen hull og satte i gang. Isen var fra nesten 20cm og ned til 5cm på det tynneste, men snittet greit på 10-15.

Mens det fortsatt var litt skymt så vi en del fisk i hullene, KJ fikk opp et par tidlig på dagen. Jeg fikk ikke en skit. Fisket ble dårligere og dårligere utover dagen. Jeg begynte å bli frustrert, mens KJ klarte å holde opp konsentrasjonen og fikk ca en fisk i timen. Klokka 2 hadde jeg fortsatt ikke fått noe, og hadde bare sett en fisk siden morgenen.

Her måtte det sterke saker til, så jeg lette litt i isfiskeboksen, fant den berømte røde dildoen, tredde den på og jokket i vei. Det tok ikke mange minuttene før min første fisk for dagen var et faktum.

Nytt hull, og der kom jaggu dagens største pluss lillebroren opp også. Dildo FTW! Det begynt å bli så mørkt av vi ikke kunne kikkfiske lengre, så vi pakket sammen rundt kl 15. ca -4 i lufta, litt kaldere utover dagen. Litt surt drag i lufta. Heldigvis var ikke skogsveien like glatte som parkeringen og stien.

Fint å komme seg ut og rulle flat julemagen. Fisket var veldig segt, dildoen reddet dagen for min del.

Comments are closed.