Året hadde rukket å bli knappe 8 timer gammelt i det jeg snirklet meg oppover dalen for å teste litt gjeddemeite.

Litt lite søvn, og en svak smak av champagne satt fortsatt i kjeften, så jeg var litt shaky. Stein og KJ hadde kommet i forveien, så de hadde allerede satt ut stengene sine.

Jeg surra litt rundt, men klarte etterhvert å få satt ut 3 stenger jeg også. Etter det gikk jeg over til å vispe med mormyskaen.
Litt utpå dagen runner det som f*** på den ene stanga mi, jeg venter på riktig tidspunkt, og kliner til et tilslag. Tungt og så umiddelbart lett. Amatør! Drar agnfisken ut av kjeften på gjedda. Mormyskafisket er übertregt, jeg klarer å lure opp en sik hele dagen, de andre ikke noe særlig bedre.

Enda lengre utpå dagen runner det på stanga til Stein. Overløp på spolen og generelt litt kluss, men etter litt håndkjøring kommer det en uberfet gjeddemadam opp på isen. Siden dette er amatørenes aften, har vi glemt vekt alle tre. Fisken er fin og rund og er 115 cm lang, så jeg ville gitt den 12,5kg på dårlig kalibrert øyemål.

Noe mer skjer det ikke på årets første tur.

Comments are closed.