Fortsatt kaldt og passe ufyselig, men dum som jeg er lar jeg meg lokke meg på mer lakefiske.

Heldigvis har det ikke lagt seg is når i kommer frem, men vi blir tidvis plaget av litt isflak som driver forbi. Fisket er tregt, KJ har litt mer futt enn meg, og får 6 mot min ene knøtt. Det eneste som er verdt å berette fra turen er KJs absolutt solide lake på 3,9kg. Men, makan til sliten rakkar, den hadde virkelig vært i krigen og hjem igjen. Albino med svarte flekker, tynn som ei vaskefille. Over middagshøyden er det noe som heter.

Når fisket er dårlig så er drømmene i hvert fall helt ok:
Vel vel, det hele kuliminerte i hvert fall i at jeg hadde den psykeste drømmen på nattmorran, der jeg fikk et avsindig langt rart dyr på kroken. Fisket var en blanding mellom lakefiske og mormyskafiske. Fisken dro og dro, gjennom hele Tyskland, og jeg løp etter langs elva, tror det stoppet i München, eller et sted i süd-tyrol. Fisken var dritlang og tynn, 50-60 meter, med finner langs hele ryggen. En slags blanding mellom Havgjedde, lake og malle mener jeg det var jeg fikk opp gjennom hullet som var en blanding mellom kumlokk og pilkehull. Jaja

Comments are closed.