Jeg var egentlig litt skeptisk til Glomma på denne tiden, pga de enorme mengdene mygg på standardplassene. Vi kokte derfor opp en plan om prøve et nytt sted.

Jeg plukket opp Andreas på veien, og vi møtte en entusiastisk KJ som allerede hadde fått en bukstim til å ta flytebrød (på direkten).

Det tok ikke lange stunden fra vi lempet uti agnene før det første nappet kom. Rage får en finfin buk, på 17something. Veldig fin form på buken på denne plassen. Høye og kraftige over ryggen.

Ikke lenge etter napper det hos meg, men fortommen ryker tvers av i et ikke alt for hardt tilslag, sikkert noe skit på bunn.

Rage får nok en fisk, denne er enda litt større, 19something. Jeg får en kraftig sak som legger seg på strømmen, men den er dessverre feilkroket så den havner ikke på vekta.

Vi har ett par smånapp til, men så blir det bare helt stille. Vi sitter og ser på solnedgangen, det er heldigvis en liten bris, så myggen er ikke så ille. Når sola endelig går ned tror vi at det skal bli skikkelig action, men så feil kan vi ta. Det skjer ikke en drit. Vi presser på litt til. Men så løyer vinden og det blir relativt plagsomt med mygg så vi pakker sammen ca halv tolv.

Tar en spanerunde langs land. Det var mange fine plasser der oppe, så det kan nok godt hende det blir flere turer til området.

Comments are closed.