Hadde ei knapp uke på hytta i Sandsbukta (Malmefjorden), og hadde noen turer på fjorden med ungene.

Vi dorget litt etter makrell, men klarte bare å få 2 stk. Fisket litt med i Beøystraumen og fikk litt småhyse og microtorsk. Fisket litt med agn og fikk masse sypiker. Fikk noen smålyr og enda mer microtorsk. Et par små sandflyndrer og ellers ikke all verden å skryte av.

Forsøkte oss nært noen berg på jakt etter gyltefisk, men tror jaggu leppefiskfiskerne har tømt fjorden for dem også. Gjorde noen kast ute på Atlanterhavsveien, men satt bare fast i bunn. Båtsituasjonen på hytta begynner å bli dårlig, så det er ikke mulig å gå så langt ut i fjorden at det begynner å bli interessante dyp.

Jaja, feriefiske med ungene er kanskje ikke det fisket som skal redde familiens matlager heller. Ungene var glad for å få være ute i båt, og det nappet ca ofte nok til at de ikke ble lei.

Comments are closed.