Sommerferien var på hell og man er litt i beit for gode prosjekter.

Etter en del vurdering hit og dit blir det til at KJ og jeg tok en tur etter abbor. Startet med å kikke litt på noen mulige plasser som det virket vanskelig å komme seg til.

Vi dro så litt lengre nedover til et strekke jeg har gått tidligere. Her var elva tappet ned mye, så det var ikke mange stedene det gikk an å fiske. Vi surret likevel rundt i gjørma ei god stund og dyppet jigger både her og der. KJ fikk en liten abbor og jeg mistet en jigg.

Vi testet også noen kast litt lengre opp, men ei heller her var det noe å hente.

Nok kasting! Vi kjørte til en ny plass og tok med med meitestenger. 4 meitemark fant bunnen og vi satte oss til å prate skit. Timene gikk, vi fikk løst i-landsproblemer over en lav sko, men abboren var fraværende. Når klokka var passert 23 sula vi opp og gikk hjem.

Fikk sveiva litt i det minste, og som alle vet så er det sveiving som er greia.

Comments are closed.