Etter å ha feiret bursdag med vafler og gode greier følte jeg for å komme meg ut i frisk luft. Ønsket meg også ny lakepers i bursdagsgave. Jeg hadde en tentativ avtale med Torbjørn om en laketur. Planen lot seg realisere, selv med litt pes rund anskaffelse av agn, så vi dura i vei til Fet.

Hadde plukket opp noen tips om en ny plass på andre siden av broa, men siden vi er late meitere og ikke fant noen vei ned mot bredden i mørket, endte vi opp på den vante plassen.

Fisket var ikke mye å skryte av, noe smånapping før jeg fikk opp en liten tass. Torbjørn hadde noen lurenapp som ikke ville sitte. Jeg fikk endelig opp en som så stor nok ut til å havne på vekta. 855gr klokket den inn på, ikke noe å juble for, men det er nest-besteplassering hittil. Litt begredelig når man ser rapportene fra andre tikke inn med flere fisk over 2,5kg.

Vi ga oss i ellevetiden, da hadde det vært dødt i en time.

Note to Sorel: Skoene deres kan umulig være varme i -40, i går var det -8 og det var ikke akkurat badstu på beina…

Comments are closed.