Jeg har hatt en liten foring gående i hjemmevannet, og hadde satt av natt til i dag til å finne ut om den hadde hatt noen effekt. Det viste seg at OP også hadde en foring gående på samme plassen, ikke optimalt, men det skulle vise seg at hans fiske natten før mest trolig ga meg flere timer på øyet. OP hadde vært plaget av ender, mens jeg ikke hadde en eneste and inne på swimmen.

Tok litt tid å få rigget camp, da det var første gang jeg satte opp bivvyen i felt, men opp kom den. Så over til å rigge stenger. For oss som ikke bare fisker karpe, brukes jo stengene til litt av hvert. Alltid pes å tre på anti tangle tube. Det skulle seff også vise seg at de nye riggene jeg hadde knyttet med tanke på å kjøre doble 16mm hadde for kort hår. Ikke hadde jeg nok stæsj med til å binde opp nye, så jeg valgte etterhvert å bruke noen av de gamle riggene.

Litt før ti hadde jeg alle tre agnene i vannet. Ble til at jeg måtte kjøre stramt snøre for å få swingerne til å henge,  ikke optimalt, så nå er leadcore bestillt.

Skjedde lite de neste timene, så jeg satt i bivvyen og spilte Angry Birds.

Etterhvert ble det tid for påsan, og jeg hadde ikke før dratt igjen glidelåsen før det satte i gang å hyle på stangen som lå lengst vekk. Med pulsen i hundreogfemti fløy jeg gjennom krattet med håven i hånda. Fremme ved stanga viser det seg at det bare er varsleren som har gått amok. Ikke antydning til action. Ikke ei and i sikte. Så mye for å kjøpe billig skrot på ebay. Den går i søpla så snart jeg får tak en ny.

Fra midnatt hendte det lite før jeg våknet av at det lysnet i firetida. Ble liggende og kikke litt ut, ingen satans-ender på swimmen, og bare velstand. Kom ett og annet enkeltpipet fra varslerne, men ikke mer enn til å få meg opp i albustående. Duppet nok av igjen noen ganger.

Utpå morrakvisten var det bare å hive i seg noen kopper kaffe og sette seg på senga og kikke ut av bivvyen. Fine forhold, men ikke noe action.

Når jeg var i gang med å pakke ned, satte mongo-varsleren i gang å hyle igjen. Kunne ikke gjøre annet enn å røske med meg håven og springe bort. Ulv! ulv! Drittvarsler.

Ikke fisk denne gangen, men greit å se at jeg er i stand til å gjennomføre et midtukepass uten at det går hardt ut over resten av familien.

 

 

 

Comments are closed.